В 4 часа сутринта НАТОвски бронирани машини започнаха атака и

...
 В 4 часа сутринта НАТОвски бронирани машини започнаха атака и
Коментари Харесай

Танкове горят край Клещеевка, украинците атакуват с дронове и касетъчни боеприпаси

 В 4 часа сутринта НАТОвски бронирани машини започнаха офанзива и край Орехов

Въоръжените сили на Украйна започнаха масирана офанзива тази заран към Клещеевка в устрема си да пробият съветската защита, с цел да завладяват Бахмут. Те стрелят масирано с касетъчни муниции, употребяват и ударни дронове, оповестява съветското телеграм издание „ Операция Z: Военки Русской Весны “. 

След стрелбата украинските бойци почнали нахлуване в гористия пояс край Клещеевка. 

Въоръжените сили на Украйна нападат селото от няколко месеца, само че през днешния ден боевете са още по-ожесточи. 

Междувременно телеграм каналът RVvoenkor заяви, че 200-та гвардейска мотострелкова бригада на Русия е унищожила украинска бойна група, която се пробвала да нападна на северния фланг на Бахмут край Берховка. Първоначално руснаците изстреляли противотанкова ракета по Т-64БВ, а след това поразили и третия танк в колоната, а по-късно ликвидирали и украинските БМП (б.а. Бойни машини на пехотата).

В 4:00 часа сутринта натовски бронетранспортьори нападнаха съветските позиции и край Орехов, пробвайки се да пробият защитата, с цел да стартират нахлуване на Запорожкия фронт. Щурмови групи се стремят да завладяват окопите на руснаците край Работино и Вербово, само че са били посрещнали с масиран огън от РСЗО (Реактивна система за залпов огън).
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР